A precíziós bőrápolás művészet

TUDOMÁNY
Minden 1956-ban, egy fekete rózsával - a tökéletes szépség jelképével kezdődött. A professzionális bőrápolás úttörőjeként a BABOR azóta is élen jár a németországi bőrápolási kutatások terén. Még ma is szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy elérjük a vágyott, egyedi szépséget.
PRECÍZIÓ
Precíz formuláink a leginnovatívabb hatóanyagokat tartalmazzák, és a BABOR kozmetikusoknak kezelésekben szerezett tapasztalataikkal kombinálva a legegyedibb eredmények érhetők el.

HATÉKONYSÁG
A leginnovatívabb hatóanyagok és kezelési módszerek tökéletes összhangja gondoskodik a rendkívül kényeztető élményt nyújtó, egyedülálló eredményekről.

TUDOMÁNY ÉS KUTATÁS

Precíziós formulák a maximális hatékonyságért és kompatibilitásért

A tudomány és a kutatás benne van a BABOR génjeiben::
Mi magunk végezzük a kutatásainkat cégünk központjában, így a termékek, a kiinduló ötlettől kezdve a tégelyek lezárásáig - "made in Germany", vagyis "Németországban készülnek.
Kutatók szakmaközi csapatai neves egyetemekkel, és más vezető kutatóintézetekkel együtt biztosítják, hogy a BABOR áttörő kutatási eredményeket, és az aktív összetevőik a legmagasabb hatékonysági fokot érjék el. .
Ezek mind együtt kimagasló eredményeket jelentenek.


DOKTOR BABOR 

Precíz megoldások minden szépségigényre

A DOCTOR BABOR professzionális bőrápoló sorozat a precíziós kozmetikában a "made in Germany"-t jelenti. Válogatott aktív összetevőin alapuló nagyhatékonyságú formuláival a DOCTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött az orvoskozmetológia területén. 1956-ban, amikor Dr. Michael Babor kifejletszette a BABOR első precíziós formuláit, az olyan kifejezések, mint "orvoskozmetológia", vagy a "DOCTOR" márka még nem is léteztek. De tudta, hogy a pontosan koncentrált aktív összetevők intenzíven ápolják a bőrt. Ezután fejlesztette ki az első bőrápolási termékeket, melyeket kifejezetten az egyéni igényekre terveztek, más szóval "az otthoni bőrápolás szakértőit". A DOCTOR BABOR sorozat egy tiszteletadás Dr. Michael Babornak, és a legmagasabbra teszi a mércét a DOCTOR BABOR mottójával: Hatékonyabb - Precízebb - Innovatívabb.


DOKTOR BABOR PRO

DOCTOR BABOR PRO - SPECIÁLIS TERMÉKEK

A bőr célzott aktiválására és az aktív összetevők felszívódási képességének javítására.

100% EGYEDISÉG, NÉMET PRECIZITÁS - DOCTOR BABOR PROA BABOR több, mint 60 éve fejleszt kiemelkedő hatékonyságú kozmetikai termékeket, amelyeket vezető kozmetikus szakemberek több, mint 70 országban használnak és ajánlanak. Ez a tapasztalat és a szakértői hozzáértés egyesülve, elemi erővel jelenik meg az egyedülálló DOCTOR BABOR PRO termékekben. A termékcsalád olyan hatékony és precíz, hogy kizárólag speciálisan képzett szakértőknél kapható.A szuperhatékonyan kombinálható hatóanyagok kivételes ereje lehetővé teszi a 100%-osan egyedi bőrápoló termékek precíz összeállítását. Így az egyes bőrmechanizmusok célzott aktiválásával a tökéletes eredmény azonnal látható.A DOCTOR BABOR PRO a nélkülözhetetlen, tiszta hatóanyagokra fókuszál, tökéletesen megalkotott, illat és mesterséges színezőanyag mentes.

Doctor Babor Pro Peel - mélyhámlasztás

Az AHA savak a kémiai peelingek csoportjába tartoznak , bőrön alkalmazva ezek a gyümölcssavak feloldják a kötéseket az elhalt hámsejtek között , lazítják a bőr szerkezetét.

Hatékonyan felhasználhatók az alábbi esetekben:

 • Kor vagy UV okozta bőrkárosodás
 • Rugalmasság , feszesség csökkenése
 • Fakó , tisztátlan, fáradt bőr
 • Egyenetlen bőrszerkezet
 • Pigmentációs elváltozások és rendellenességek

A kezelés bőrre gyakorolt hatása:

 • Elhalt hámsejtek eltávolítása a sejtsorokból
 • Elszarusodás megszüntetése a mirigy nyílásokból -faggyú áramlás javítása
 • Szennyeződések eltávolítása a bőrről
 • A bőr felszívóképességének javítása
 • Egyenletesebb bőrfelszín
 • Kíméletes, nem roncsoló hatású
 • Nem okoz gyulladást

A TheraPRO Peel kezelések különösen javasoltak tervezett sebészeti beavatkozások előtt a szövetminőség optimalizálása érdekében.