GÉPI ARCKEZELÉSEK


Gyémántfejes mikrodermabrázió: A mikrodermabráziót, vagy más néven bőrcsiszolást, bőrhámlasztást a ma ismert leghatékonyabb peeling technikaként tartják számon, amely fájdalom nélkül radírozza le az arcbőrről az elhalt hámréteget. Az eljárás halványítja a ráncokat, aknékat, hegeket, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk, így a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni.

A kezelést 6-8 alkalmas kúra ként ajánlom.


Mezopen- Tűs mezoterápia: Arcplasztika vágás nélkül!

Mezopen kezelés orvosi tisztaságú hatóanyaggal! (vérzés és fájdalom nélkül)A mezoterápiás Mezopen (Derma Pen) már csak önmagában alkalmazva is egy forradalmian hatékony kozmetikai beavatkozás, mely során a mikrotűszúrások bőrre gyakorolt hatása révén kollagénindukciót eredményez, azaz a bőr saját önregenerációs képességénél fogva, kollagént és elasztint termel, növelve bőrünk kötőszöveti állományát, egészségesebb és feszesebb bőrképletet biztosítva.
Az eredményt fokozhatjuk, a bőr problémáinak kezelésére célzottan kifejlesztett, orvosi tisztaságú hatóanyag komplexek, koktélok bejuttatásával:
⚜️ Petyhüdt bőr, kötőszöveti gyengeségek csökkentése
⚜️ Ránctalanítás, bőrfeszesítés, lifting
⚜️ Gyulladáscsökkentés
⚜️ Pórusok méretének csökkentése
⚜️ Hegek, akne hegek kezelése
⚜️ Pigmentfolt problémák csökkentése
⚜️ Szarkalábak, száj körüli ráncok csökkentése
⚜️ Száraz bőr kezelése

A kezelés 6-8 alkalmas kúraszerűen javaslom 2-4 hetente.
Kezelés menete: letisztítás, bőrradírozás, érzéstelenítő felhelyezése, fertőtlenítés, mezopen kezelés (hatóanyag bejuttatás+tűnélküli mezoterápia), hideg arcvasalás bőrnyugtatás.


Ultrahangos Peeling és Hatóanyag bejuttatás:

Ultrahangos peeling(Hydrodermabrázió): Az egyik legkíméletesebb tisztító eljárás, melynek során az ultrahangos vibrációk hatására a bőrfelületre permetezett vízréteg szétporlad. A sorozatos rezgések mikro-robbanásokat hoznak létre, így az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről és a szennyeződések kirobbannak a pórusokból. Az arc üdébb, élettelibb lesz és a pórusok is összeszűkülnek. 

Ultrahangos hatóanyag bevitel: A pulzáló hullámok javítják a bőr átjárhatóságát, fokozzák a sejtmembrán áteresztő képességét, elősegítve ezzel a hatóanyagok könnyebb bejutását. Ezen felül - az átjárhatóság kialakulás miatt - a szövetek nedvesség felvevő képessége is megnövekszik, a bőr feltöltődik, amely által teltebbé, üdébbé, simábbá válik. A legjobb hatást úgy lehet elérni, ha ultrahangos peelinggel vagy mikrodermabrázióval kombinálják.


Bio Facelift - Mikroáramos arckontúr emelés: Hatásos és biztonságos módszer a feszesség eléréséhez, hiszen gyengéden stimulálja a bőr megújulásáért felelős elemeket. A kezelőfej pici impulzusokat ad le, megtornáztatva ezzel a bőr alatti felszíni izmokat. Az eljárás az arckontúr formázása mellett összehúzza a pórusokat és az ereket is. Az ilyen készülékeket érettebb bőrű vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretnék mimikai ráncaikat halványítani, szemöldök vonalukat megemelni és tisztább, megnyíltabb tekintetet varázsolni maguknak.Hideg - Meleg arcvasalás: A hideg kezelést speciálisan a hámlasztás utáni bőrnyugtatásra, lehűtésre fejlesztették ki. A bőr érzékeny a hámlasztó kezelés után, így a hideg kezelés nélkülözhetetlen. Továbbá megoldást jelent az ödémás területek kezelésére, segít a pórusokat szűkíteni, nyugtatja a gyulladt területet és a szem alatti karikákat csőkkenti.

A meleg kezelés pedig felgyorsítja a tápanyagok felszívódását, javítja a vérkeringést, és serkenti a sejt anyagcserét.  


Mezoterápia: A bőr középső (mezo) rétege, az irharéteg az, ahol a bőr rugalmasságát, feszességét adó kollagén rostok termelődnek. Ebben a rétegben zajlanak azok az anyagcsere folyamatok, melyek a bőr öregedését meghatározzák. Az ide bejuttatott hatóanyagok fogják tehát legeredményesebben gátolni a bőr öregedését. Fontos az is, hogy ezek a molekulák ne kerüljenek túl mélyre a bőrben, hiszen akkor az immunrendszer aktiválódik, lebontja a hatóanyagokat, és a nyirokkeringésbe kerülnek. Vagyis a megfelelő hatóanyagot, a megfelelő mélységbe kell juttatnunk.

A hatóanyag bejutása elektroporációs készülék segítségével, a megfelelő elektromágneses hullámok nyitják meg a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül. A csatornákon keresztül nagy molekulákat is be tudunk juttatni, de a bőr hidratáltsága is lényegesen növelhető. Nagy előnye még a kezelésnek, hogy csak a bőrben hat, így nincsenek kockázatos mellékhatásai a szervezetünkre.

Milyen problémákra alkalmazható: 

-laza, megereszkedett bőr feszesítése

-bőrfiatalítás

-pattanások után visszamaradt hegek

-pigment foltok halványítása

-striák kezelése

-tág pórusok

-akne kezelése


Bio Led Terápia: A Bio és a Led természetes fény és elektromos hullámot használva vitalizálja a sejteket, fokozza a vérkeringést, javítja az oxigén ellátását, erősíti a bőrszövetet és javítja a bőr anyagcseréjét.

A BIO kezelés fejlett elektromos technológián és biológiai alapokon fekszik, a test bioelektromos háztartását javítja, ezáltal vitalizálja a sejteket, élettel telibbé varázsolja a bőrt. A BIO mikroáram impulzusok finoman összehúzzák a bőr alatti izmokat, ezáltal feszesedik, erősödik a bőr.

A LED kezelés vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok.

LED terápiás színek:

  • Piros: Öregedés gátlás,ránckezelés
  • Zöld: Gyulladáscsökkentés, Duzzadtság, ödéma csökkentése, szem körüli karikák kezelése, napfoltok kezelése
  • Kék: Akne, zsíros bőr kezelése
  • Sárga: Nyirokaktiválás, keringésfokozás
  • Lila: Sejtregeneráció gyorsítása, bőrtextúra egyenlítése
  • Cián: Érzékeny bőr, tágult rozácea kezelése
  • Fehér: Bőrfehérítés, pigmentfoltok kezelése